• home
 • video
 • pas verschenen

  Veel volk op wake voor motorcrosslegende Eric Geboers

  0 / 0
  Op het circuit van Lommel hebben honderden motorcrossliefhebbers afscheid genomen van Eric Geboers, de vijfvoudige wereldkampioen die een week geleden om het leven kwam toen hij zijn hondje wou redden van de verdrinkingsdood.

  Eric Geboers kwam tragisch om het leven toen hij bij een boottochtje in Mol achter zijn hondje in het water sprong. Een foto van Geboers en zijn hondje kreeg, samen met een motorhelm, een prominente plaats op zijn kist.

   

  Stefan Everts was een van zijn ex-collega's die afscheid kwamen nemen in Lommel. "Je kunt het niet vatten", is Everts nog altijd wat sprakeloos. "Hij heeft veel betekend voor de sport. Hij was een legende en zal dat altijd blijven."

   

  Ook de fans waren talrijk komen opdagen, sommigen zelfs vanuit Brugge. "We wilden hier absoluut bij zijn om een laatste groet aan Eric en zijn familie te brengen."

  Het werd een mooi eerbetoon aan Eric Geboers

  Ook veel ex-collega's kwamen afscheid nemen