• home
 • video
 • pas verschenen

  Stuyven verlengt bij Trek: "Heel blij dat ik twee jaar langer blijf"

  Stuyven rijdt sinds 2012 voor Trek-Segafredo.

  Jasper Stuyven heeft zijn contract bij Trek-Segafredo met twee jaar verlengd. Dat maakte onze 26-jarige landgenoot in een videoboodschap op Twitter en Instagram bekend. Stuyven rijdt sinds 2012 voor de Amerikaanse ploeg.

  In een video maakte Stuyven zijn contractverlenging bekend. Ook had hij nog een mededeling voor zijn supporters. “Ik ben heel blij om bij deze familie te blijven. Ik kijk uit naar nog twee opwindende jaren. Ik hoop dat jullie mij en het team blijven steunen. Laten we nog enkele mooie overwinningen boeken met het team.”

   

  Stuyven rijdt al zes jaar in dienst van Trek-Segafredo en behaalde al enkele belangrijke zeges in dat shirt. In 2015 was hij de sterkste in een etappe in de Ronde van Spanje. Een jaar later kwam hij solo aan in Kuurne-Brussel-Kuurne en vorig jaar won hij een rit in de BinckBank Tour.