• home
 • video
 • pas verschenen

  Mulder: "Ik ben voor Vanhaezebrouck, maar nu zeg ik Sa Pinto"

  Jan Mulder geniet van het moderne theater tussen Sa Pinto en Vanhaezebrouck.

  In Extra Time geeft Jan Mulder zijn mening over de ruzie tussen de coaches van Anderlecht en Standard. "Bij Sa Pinto denk ik aan grote acteurs", zegt hij. Marc Degryse keurt dan weer de salto van Collins Fai af. "Een circusact", vindt de oud-international.

  Mulder: "Een 9 voor de performance van Sa Pinto"

  Ricardo Sa Pinto (Standard) en Hein Vanhaezebrouck (Anderlecht) hebben mekaar de voorbije week flink wat verwijten naar het hoofd geslingerd. Sa Pinto noemde zijn collega "de slechtste coach in 99 jaar Anderlecht - Standard".

   

  "Die man is heel erg goed", schertst Mulder. "Hij doet me denken aan grote acteurs. Een acteur zoals Richard Burton."

   

  "Het is modern theater. "De slechtste coach in 99 jaar" heeft hij wel gepikt van Mourinho. Daar was hij even niet authentiek. Voorts geef ik zijn performance een 9."

   

  "Ik ben voor Hein Vanhaezebrouck, maar nu zeg ik Sa Pinto. Het drama zou helemaal compleet zijn als Hein er nu uitvloog. Maar ik zou het Anderlecht niet aanraden."

  Vossen: "Sa Pinto is ons komen feliciteren"

  "Sa Pinto is zeer aanwezig", vertelt Jelle Vossen (Club Brugge) over de Standard-coach. "Hij heeft zijn eigen stijl, maar na de wedstrijd van zondag is hij ons ook komen feliciteren in de kleedkamer. En hij kwam heel oprecht over."

  Degryse: "Inworp voor het circus"

  Standard-verdediger Collins Fai pakte vorige week uit met een fantasietje tegen Anderlecht. Hij gooide de bal in met een salto.

   

  "Dat slaat nergens op", vindt Marc Degryse. "Wat wil hij daarmee bereiken? De bal gaat nog eens niet ver. Dit is iets voor in het circus. Voor mij hoeft dit niet in een wedstrijd."

  Kijk naar Extra Time van 14 mei

  Frank Raes en Filip Joos praten met Jelle Vossen, Jan Mulder en Marc Degryse over de voetbalactualiteit.