• home
 • video
 • pas verschenen

  Joachim Löw gaat nog minstens tot het WK 2022 door bij Duitsland

  Joachim Löw is een vertrouwd gezicht op de Duitse bank.

  Bij de Duitse voetbalbond hebben ze de resultaten van het nakende WK niet afgewacht om het contract van bondscoach Joachim Löw open te breken tot 2022. Löw heeft al sinds 2006 de touwtjes in handen bij Mannschaft en werd in 2014 wereldkampioen in Brazilië.

  Joachim Löw probeert deze zomer in Rusland voor een historische prestatie te zorgen met Duitsland. Hij wil met Duitsland de eerste coach na WOII worden die twee keer het WK wint. Maar ook als dat niet lukt, blijft hij op post bij de Mannschaft. Hij blijft aan boord tot en met het WK in Qatar.

   

  "Ik ben hier nog steeds enorm blij", vertelt Löw op de website van de bond. "Ik kan samen met mijn team werken met de beste spelers in Duitsland en voor de hoogste eer strijden die er bestaat in het voetbal. Ik kijk enorm uit naar het komende WK in Rusland. het worden intense weken. Ik bedank de bond voor het vertrouwen en de steun."

   

  Ook de rest van de staf, Andy Köpke, Thomas Schneider, Marcus Sorg, Oliver Bierhoff, kreeg een contractverlenging.