• home
 • video
 • pas verschenen

  Beerschot Wilrijk plukt doelman Vanhamel weg aan de kust

  Vanhamel moet Romo vervangen bij de club uit 1B.

  Mike Vanhamel verdedigt volgend seizoen de kleuren van Beerschot Wilrijk in 1B. De 28-jarige doelman komt over van KV Oostende en tekent een contract voor 4 seizoenen. Hij moet de opvolger worden van Romo, de huidige vaste waarde tussen de palen.

  Beerschot Wilrijk rekende dit seizoen op Rafael Romo om zijn netten schoon te houden. De doelman werd gehuurd van Cypriotische kampioen APOEL Nicosia en keert nu waarschijnlijk terug naar zijn moederclub.

   

  Daarom haalde de club uit 1B nu Mike Vanhamel naar Antwerpen. Beerschot Wilrijk plukt de keeper weg bij KV Oostende. Daar speelde Vanhamel pas sinds dit seizoen nadat hij op de slotdag van de zomermercato weggeplukt werd bij Lierse, maar hij moest er zijn plaats in doel wel vaak afstaan aan William Dutoit. Hij kwam tot 13 officiële optredens.

   

  Bij Beerschot Wilrijk tekende hij nu een contract van vier seizoen met een optie op nog een extra seizoen.