• home
 • video
 • pas verschenen

  10 dagen voor de Champions League-finale traint Ronaldo weer met de groep

  Ronaldo zit perfect op schema om de finale te halen.

  Real Madrid zal op 26 mei in de Champions League-finale tegen Liverpool kunnen rekenen op een fitte Cristiano Ronaldo. De Portugees, die de voorbije weken aan de kant stond met een enkelblessure, sloot vandaag opnieuw bij de groep aan.

  Even was er paniek bij de fans van Real Madrid toen bleek dat Cristiano Ronaldo een enkelblessure opgelopen had tijdens de Clasico tegen Barcelona. Maar al snel verzekerde coach Zinedine Zidane iedereen ervan dat het slecht om een lichte verstuiking ging en dat de Portugese spits fit zou zijn voor de Champions League-finale.

   

  Klaarblijkelijk zit de revalidatie van Ronaldo precies op schema. Vandaag kon hij opnieuw met de groep trainen. Ook rechtsachter Dani Carvajal, die last had van een dijblessure, stond opnieuw op het terrein. Zidane heeft zo momenteel geen blessurezorgen meer.
   

  Zidane kan weer rekenen op Cristiano Ronaldo