Ga naar de inhoud

meest recent

      VIDEO: Odoi kopt Fulham naar "Match van 200 miljoen"

       ma 14 mei 2018 23:12
      Dolle vreugde na het doelpunt van de kwalificatie van Odoi.
      Fulham staat op één duel van de promotie naar de Premier League. Denis Odoi droeg tegen Derby zijn steentje bij met een kopbalgoal. In de finale op Wembley treft Fulham Aston Villa of Middlesbrough.

      Het kopbaldoelpunt van Odoi:

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.

      Finale op 26 mei

      Fulham degradeerde in 2014 uit de Premier League en probeerde sindsdien tevergeefs terug te keren. Ook dit seizoen kiest het voor de moeilijke weg, want rechtstreekse promotie zat er niet in.

      De transfer van Aleksandr Mitrovic (ex-Anderlecht) deed de club herleven in de 2e seizoenshelft, maar tegen Derby had Fulham de goals van Mitrovic niet nodig.

      De 1-0-voorsprong, een treffer van Ryan Sessegnon, werd iets na het uur verdubbeld door een Belg. Denis Odoi nam met een fraaie kopbal na een hoekschop alle twijfels weg. De 1-0-nederlaag uit de heenmatch was weggewerkt.

      Een verdiende kwalificatie voor Fulham, dat duidelijk een maatje te groot was voor Derby. Zaterdag 26 mei vecht het op Wembley tegen Aston Villa of Middlesbrough om het laatste ticket voor de Premier League. Een ticket dat zo lucratief is, dat de finale ook wel eens de "Match van 200 miljoen" wordt genoemd.

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.