• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Kevin Janssens maakt een wereldgoal in eindronde 1e amateur

  Kevin Janssens scoort in de 84e minuut vanaf de eigen helft.

  In de eindronde van eerste amateur heeft Dessel-middenvelder Kevin Janssens zich tot matchwinnaar gekroond tegen Lommel. 5 minuten voor het einde scoorde Janssens met een trap vanaf de eigen helft: 2-1 werd het en bleef het.

  In de eindronde van 1e amateur staat niet veel meer op het spel, want Lommel is de enige van de 4 deelnemende ploegen met een licentie voor 1B en promoveert dus al zeker.

  Toch wordt er nog gevoetbald en dat leverde op de derde speeldag een alleraardigst doelpunt op: bij een 1-1-stand zag Janssens doelman Clepkens ver uit zijn doel staan. Wie niet waagt, niet wint, en de ex-speler van Lierse en Cercle Brugge schoot de bal vanaf de eigen helft over de bezoekende keeper in doel.

  Bekijk de wereldgoal van Kevin Janssens: