• home
 • video
 • pas verschenen

  Standard-spits Belfodil mag niet in Bremen blijven na conflict met makelaar

  Keert Belfodil terug naar Luik?

  Ishak Belfodil mag niet bij Werder Bremen blijven. De Duitse club heeft de uitleenbeurt van de spits van Standard niet verlengd. De Algerijn scoorde amper vier keer dit seizoen, maar toch is eerder een conflict met zijn makelaar de oorzaak van de stopzetting van de samenwerking.

  Na een jaar zit het Duitse avontuur van Belfodil er al op. "De uitleenovereenkomst met Standard loopt af en volgend seizoen zullen we niet meer met Belfodil samenwerken", zegt sportief directeur Frank Baumann in Kicker.

  Oorspronkelijk wilde Werder Bremen de spits, die dit seizoen amper vier keer scoorde in 26 wedstrijden, na het seizoen definitief inlijven, maar na een conflict tussen Belfodil, zijn makelaar en de club kwam daar verandering in.

  Of Belfodil ook effectief terugkeert naar Standard valt af te wachten. Vorige zomer vertrok hij daar namelijk ook met slaande deuren. Hoffenheim en Schalke 04 zouden interesse tonen.