Antwerp neemt Rodrigues definitief over van Porto

    Rodrigues loopt ook volgend seizoen rond in een Antwerp-shirt.

    De Portugese flankaanvaller Ivo Rodrigues speelt ook volgend seizoen voor Antwerp. Hij werd dit seizoen door FC Porto uitgeleend aan de eersteklasser. Nu tekent Rodrigues een definitieve overeenkomst tot 2021.

    De 23-jarige Rodrigues, een jeugdproduct van FC Porto, kwam dit seizoen 26 keer in actie voor bij Antwerpen. Daarin trof hij drie keer raak en gaf hij drie assists. Op het Gala van de Gouden Schoen werd een van zijn doelpunten verkozen tot Goal van het Jaar.

    “De balkunstenaar wist de harten van de fans te veroveren met zijn frivole speelstijl en zijn werklust”, meldt Antwerp op zijn website. “Ivo zelf laat weten dat hij heel blij is met de transfer en dat hij met plezier alles zal geven voor de club de komende seizoenen.”