• home
 • video
 • pas verschenen

  Raman viert titel in Duitse tweede klasse met Düsseldorf

  Raman werd in maart definitief overgenomen door de Duitsers van Standard.

  Düsseldorf heeft zich op de slotspeeldag verzekerd van de titel in de Duitse tweede klasse. De ploeg van Benito Raman moest daarvoor wel een rechtstreeks titelduel winnen van Nürnberg. Düsseldorf won met 2-3.

  Düsseldorf en Nürnberg waren al zeker van de promotie naar de Bundesliga, maar op de slotspeeldag stond in Nürenberg het prestigeduel om de titel nog op het programma.

  De bezoekers, met Benito Raman in de basis, stonden al snel 2-0 in het krijt, maar herstelden voor het uur het evenwicht. De match leek af te stevenen op een gelijkspel, maar in de blessuretijd bezorgde Ayhan de zege en de titel aan Düsseldorf. Raman was op dat moment al naar de kant gehaald.

  Düsseldorf wipt zo nog over Nürnberg naar de eerste plaats. De ploeg van Raman verzamelde 63 punten, Nürnberg komt drie punten tekort.