• home
 • video
 • pas verschenen

  Belgische eDevils verliezen hun allereerste interland

  De Belgen namen het op tegen Frankrijk.

  De Belgian eDevils hebben in Parijs hun eerste wedstrijd niet kunnen winnen. De Belgen verloren hun virtuele interland tegen Frankrijk met 3-0.

  De interland, waarbij gespeeld werd met de virtuele versies van Les Bleus en de Rode Duivels, werd afgewerkt in de gebouwen van de Franse voetbalbond. Er werd gespeeld naar een best-of-5. Quentin Vande Wattyne, de professionele gamer van Moeskroen, zette België in de eerste match al snel op een 0-2-voorsprong, maar de Franse gamer trok uiteindelijk aan het langste eind: 5-4.

  Ook Stefano Pinna kwam in zijn duel op voorsprong, maar hij verloor wel met 3-1. Daardoor rustte alle druk op de schouders van Jason De Villers en Geoffrey Meghoe. Zij moesten winnen tegen een duo van PSG, maar opnieuw waren Les Bleus met 3-1 te sterk voor de Belgische gamers.

  Bekijk de wedstrijd:

  Het relaas van de interland op Twitter: