• home
 • video
 • pas verschenen

  Alonso maakt jonge F1-fan superblij met bezoekje aan paddock

  Omdat de kleine Joaquin zaterdag zo fel supporterde, mocht hij zondag langskomen.

  Fernando Alonso heeft het hart op de juiste plaats. De Spaanse ploegmaat van Stoffel Vandoorne bij McLaren bezorgde in zijn thuis-GP een piepjonge fan de dag van zijn leven. "De kleine Joaquin en zijn familie zullen zich deze Spaanse GP nog wel een paar jaar herinneren."

  Het was een tweet van de officiële Twitter-account van de F1 die de bal aan het rollen bracht. Een Spaans jongetje juichte zijn favoriete rijder toe op weg naar zijn achtste plaats in de kwalificaties.

  De ervaren Spanjaard vroeg de F1 om het jongetje op de racedag naar de paddock te brengen en zo geschiedde. Joaquin kwam mét een accredidatie én zijn ouders even dag zeggen achter de schermen, mocht uitgebreid op de foto met zijn held en kreeg een heuse rondleiding in de pit van McLaren. Hij mocht zelfs plaatsnemen in de auto van de tweevoudige wereldkampioen. Een dag om nooit te vergeten, de glimlach van de kleine spreekt boekdelen.

  Alonso en McLaren bezorgen jonge fan dag van zijn leven: