• home
 • video
 • pas verschenen

  Neymar presenteert PSG-shirt 2018-2019, dus hij blijft in Parijs?

  Volgens de geruchtenmolen wil Real Neymar weer naar Spanje halen.

  Blijft hij of blijft hij niet? Volgens de laatste tweet van Neymar blijft hij gewoon in Parijs. De Braziliaan showde het shirt van PSG voor volgend seizoen met de woorden: "Trots dat ik jullie kan blijven plezieren." Maar of dat de geruchtenmolen doet stoppen?

  PSG betaalde vorige zomer 222 miljoen euro voor Neymar aan Barcelona, waardoor de Braziliaanse aanvaller de duurste voetballer ter wereld werd.

  Mét Neymar wilden de Qatarese eigenaars van PSG de Champions League winnen, maar een voetbreukje gooide roet in het eten. PSG ging er al uit in de 1/8e finales, de titel en de lokale bekers zijn maar een logische en magere troost.

  Velen vinden de Franse competitie beneden de waardigheid van Neymar. De laatste dagen galmt het gerucht dat Real Madrid de linksbuiten weer naar Spanje wil halen.

  Of de tweet van Neymar, die tot 2022 vastligt in de Franse hoofstad, alle speculaties kan stoppen is de vraag. Hij schrijft er - in het Engels en het Portugees - alvast bij dat hij trots is om het nieuwe shirt te dragen en trots is om de fans te blijven plezieren.

  Tweet van Neymar:

  "Neymar mag met de bal beginnen te trainen"

  Neymar kwam sinds eind februari niet meer in actie, maar stoomt zich in Parijs klaar voor de Wereldbeker. Vandaag meldde zijn club dat de Braziliaan weer met de bal kan beginnen te trainen.

  "De controleonderzoeken van vandaag hebben aangetoond dat de breuk van zijn vijfde rechtermiddenvoetsbeentje voldoende gehard is. Vanaf morgen (zondag) mag hij zijn fysieke voorbereiding met de bal aanvatten.