• home
 • video
 • pas verschenen

  Mourinho: "Afwachten of Lukaku rol kan spelen in finale FA Cup"

  José Mourinho twijfelt over de speelkansen van Lukaku in de finale.

  José Mourinho is niet zeker dat Romelu Lukaku fit geraakt voor de finale van de FA Cup. De Rode Duivel revalideert van een enkelblessure. "Als hij niet fit genoeg is om te starten, dan kan hij misschien invallen", zegt Mourinho over de speelkansen van Lukaku.

  Romelu Lukaku viel eind april in de wedstrijd tegen Arsenal uit met een blessure aan zijn enkel. Veel leek er niet aan de hand, maar 3 weken later is de spits van Manchester United nog niet hersteld.

  "Romelu is in België om te revalideren", vertelt José Mourinho. "Er is communicatie tussen de dokters in België en ons medische team en we hopen dat hij kan spelen in de finale van de FA Cup."

  Op zaterdag 19 mei kijkt Manchester United Chelsea in de ogen op Wembley. "We moeten afwachten of Lukaku een rol zal kunnen spelen in de finale. Als hij niet fit genoeg is om te starten, dan kan hij misschien invallen."