• home
 • video
 • pas verschenen

  STVV bijna rond met nieuwe trainer Marc Brys

  Marc Brys staat dit seizoen aan het roer bij Beerschot Wilrijk.

  Marc Brys wordt hoogstwaarschijnlijk de nieuwe trainer van STVV. De gesprekken zijn vergevorderd, maar nog niet alles is in kannen en kruiken. Dat heeft onze redactie uit goede bron vernomen.

  STVV begon uitstekend aan het seizoen met Jonas De Roeck aan het roer, maar halverwege begon de motor wat te sputteren. De Japanners, die de de Limburgse club hadden overgenomen, wilden een andere weg inslaan en bedankten De Roeck voor bewezen diensten.

  Ondertussen is STVV naarstig op zoek naar een opvolger, die de voorbereiding op het nieuwe seizoen kan leiden. De naam van Marc Brys, die Beerschot Wilrijk net niet aan de promotie naar 1A kon helpen, circuleert al even.

  De gesprekken tussen Brys en STVV zijn vergevorderd, maar nog niet alle komma's zijn in orde. Dat heeft onze redactie uit goede bron vernomen. De kans is dus groot dat de Antwerpenaar binnenkort wordt voorgesteld op Stayen.