• home
 • video
 • pas verschenen

  Elise Mertens past voor toernooi van Rome

  "De dokter heeft rust voorgeschreven", zegt Elise Mertens.

  Elise Mertens neemt volgende week niet deel aan het WTA-toernooi van Rome. Onze landgenote is nog niet helemaal hersteld van een bacteriële infectie.

  Elise Mertens werd deze week kansloos uitgeschakeld in de tweede ronde van het WTA-toernooi van Madrid. Mertens verloor met 6-0 en 6-3 van nummer 1 Simona Halep.

  Wellicht had ze in die wedstrijd al last van een bacteriële infectie en die is nog niet achter de rug. Op Twitter laat ze weten dat ze niet klaar is voor het toernooi van Rome, dat maandag van start gaat.

  "Ik moet helaas verstek laten gaan voor Rome. Ik ben nog niet helemaal hersteld van een bacteriële infectie en de dokter heeft me aangeraden een week rust in te lassen. Het is jammer, want ik had heel veel zin in het geweldige toernooi, met veel gepassioneerde supporters."