• home
 • video
 • pas verschenen

  Djokovic incasseert nederlaag na nederlaag: "Mijn comeback is een proces"

  Novak Djokovic wanhoopt nog niet.

  Novak Djokovic legde al in de tweede ronde het loodje op ATP-Madrid. Kyle Edmund bleek in een driesetter een maatje te groot. Toch zit de Serviër niet in een hoekje te wenen.

  "Natuurlijk ben ik niet blij met mijn nederlaag zo vroeg in het toernooi, maar ik ben wel gelukkig met de vooruitgang die ik maak. Ik kan een aantal positieve zaken uit de wedstrijd tegen Edmund onthouden", zegt de 30-jarige Djokovic.

  Djokovic bereikte sinds zijn terugkeer van een rechterelleboogblessure in 6 toernooien geen enkele kwartfinale. "Ik zie mijn comeback als een proces, als iets dat ik moet aanvaarden en zelfs omarmen. Ik voel me veel beter dan twee maanden geleden, ook dankzij mijn nieuwe trainers."

  "Maar alles heeft zijn tijd nodig. Ik mag niks forceren en zal dat ook niet doen. Ik koester de mooie overwinningen en titels. Ik ben er dankbaar voor. Daar haal ik nu ook mijn kracht uit. Zo lang ik van deze sport houd, zal ik doorgaan."

  Djokovic verliest ook op Twitter zijn goeie humeur niet: