• home
 • video
 • pas verschenen

  Trainingsmakkers van Michael Goolaerts eren hem met speciaal wielertruitje

  De Zwanezang, het trainingsgroepje van onder anderen Sean De Bie en de broers Sweeck, heeft een wielertruitje ontworpen om hun overleden vriend Michael Goolaerts te herdenken. Op het truitje staat "#all4goolie" op de mouw en de kraag. Iedereen kan een exemplaar bestellen.

  Michael Goolaerts was lid van De Zwanezang, een groepje van 6 renners uit Heist met ook nog Lennert Hoefkens, Sean De Bie en Hendrik, Laurens en Diether Sweeck. De trainingsmakkers hadden het idee om samen een truitje te ontwerpen.

  "Elk lid stemde voor zijn voorkeursontwerp, tot Goolie plots het leven liet in zijn droomwedstrijd. Wij, de zwanen, waren het dan ook meteen eens om voor het ontwerp van Goolie te kiezen. Zo hebben we een mooie herinnering aan hem", staat op de Instagram-pagina van de renners.

  Op het truitje werd ook op twee plaatsen "#all4goolie" gedrukt en "Always Our #84" om de herinnering aan de overleden renner nog meer levend te houden. Iedereen die wil kan het unieke truitje online bestellen.

  "Michael heeft zijn eigen truitje, gepersonaliseerd en uniek in zijn soort, al ontvangen. Zo was hij immers ook. Uniek. One of a kind."