• home
 • video
 • pas verschenen

  Geen PL-matchen meer voor Lukaku, ook Fellaini out

  Lukaku hinkte tegen Arsenal van het veld.

  Manchester United kan in zijn resterende competitiematchen geen beroep doen op Romelu Lukaku. De Engelse club hoopt nog altijd dat de Rode Duivel de finale van de FA Cup haalt. Morgen is ook Marouane Fellaini niet inzetbaar tegen West Ham.

  Romelu Lukaku viel 10 dagen geleden tegen Arsenal uit met een enkelblessure. Zijn seizoen in de Premier League zit er op.

  De Rode Duivel is niet inzetbaar voor de inhaalmatch van morgen bij West Ham en de laatste thuismatch van zondag tegen Watford. Coach José Mourinho is nog altijd optimistisch dat Lukaku de finale van de FA Cup op 19 mei haalt.

  Ook Marouane Fellaini ligt in de lappenmand. De middenvelder mist de wedstrijd tegen West Ham door een spierblessure. Over de duur van zijn inactiviteit is niet bekend.

  Mourinho over Ferguson: "We zijn zeer positief"

  Op zijn persbabbel kwam José Mourinho ook nog eens heel kort terug over de spoedoperatie die Sir Alex Ferguson afgelopen weekend ondergaan heeft. "We respecteren de privacy van de familie, maar we zijn zeer, zeer positief", vertelde de Portugees over de United-legende.