• home
 • video
 • pas verschenen

  Standard bindt Fai en Goreux langer aan zich en licht optie Laifis

  Collins Fai is het na 2,5 seizoenen nog niet beu op Sclessin.

  Collins Fai en Réginal Goreux blijven langer op Sclessin. Standard heeft beide "steunpilaren" een nieuw contract aangeboden, maar de duur van de overeenkomst is niet bekend. De Rouches lichten ook de aankoopoptie in het contract van Kostantinos Laifis.

  Collins Fai (25) kwam in 2016 tijdens de winterstop aan in Luik. De polyvalente flankverdediger van het Roemeense Dinamo Boekarest kon meteen een basisplaats veroveren in de achterhoede. Ook dit seizoen houdt de Kameroense international Pocognoli op de bank.

  Réginal Goreux (30) is een van de oudgedienden op Sclessin. De rechtsachter, een jeugdproduct van Standard, was actief bij de eerste ploeg tussen 2007 en 2012.

  Na twee avontuurtjes in Rusland bij Samara en Rostov keerde Goreux terug naar Luik. "Hij werd een van de steunpilaren in onze kleedkamer", klinkt het op de clubwebsite.

  Standard heeft ook Kostas Laifis definitief ingelijfd. Olympiakos leende de Cypriotische centrale verdediger in 2016 uit, twee seizoenen later wordt de aankoopoptie in zijn contract gelicht. "Hij wordt beschouwd als een van de beste centrale verdedigers in onze competitie", verklaart Standard.

  Tweets: