• home
 • video
 • pas verschenen

  Scheire schept duidelijkheid: "Goal Diaby was niet over de lijn"

  Lieven Scheire moest de schaduwen en het net gebruiken in zijn berekening.

  0 / 0
  Was de bal van Club Brugge-spits Diaby nu over de lijn in de topper tegen Anderlecht? Doellijntechnologie kan geen redding brengen, dus schakelde Extra Time Lieven Scheire in. "Als de schaduw niet over de lijn is, is de bal onmogelijk over de lijn", leert de wetenschap.

  Heel wat betwistbare fases in de topper tussen Club Brugge en Anderlecht. Stond Teodorczyk buitenspel bij het openingdoelpunt? Verdiende Hans Vanaken een penalty? En was de aansluitingstreffer van Diaby nu een geldig doelpunt?

  Om het laatste vraagstuk te beantwoorden schakelde Extra Time Lieven Scheire in, aangezien de Belgische stadions niet over doellijntechnologie beschikken. 

  Bekijk hier waarom Lieven Scheire het doelpunt zou afkeuren: