• home
 • video
 • pas verschenen

  Origineel: City projecteert Kompany in Brussel, De Bruyne fonkelt in Drongen

  Vincent Kompany staat afgebeeld in Brussel-Noord.

  Manchester City heeft zijn spelers op een originele manier bedankt voor de titel. De Engelse topclub zette de kampioenen in de spotlights in hun thuisstad. Vincent Kompany was in Brussel te zien op het flatgebouw waar hij opgroeide, Kevin De Bruyne op de tribunes van zijn eerste voetbalclub in Drongen.

  Projectie Vincent Kompany in Brussel:

  Vincent Kompany is een echte Brusselaar. De aanvoerder van Manchester City groeide op in een flatgebouw in de Noordwijk.

  Kevin De Bruyne in Drongen:

  Kevin De Bruyne is opgegroeid in Drongen, waar hij zich als jeugdspeler aansloot bij KVV. Op de terreinen van de club organiseert hij elk jaar een internationaal jeugdtoernooi: de Kevin De Bruyne Cup. Dit jaar komt zijn coach Pep Guardiola een kijkje nemen.

  Eliaquim Mangala in Profondeville:

  Eliaquim Mangala is geboren in Parijs, maar op zijn vijfde verhuisde de verdediger naar België. Zijn voetbalcarrière begon hij bij de jeugd van Lustin, een deelgemeente van Profondeville in de provincie Namen.

  Coach Pep Guardiola in Santpedor (Spa):

  Pep Guardiola is een rasechte Catalaan. City projecteert de coach het gemeentehuis van zijn geboortedorp Santpedor.

  Video met alle spelers van Manchester City: