• home
  • video
  • pas verschenen

    Geen erehaag, wel een knuffel van Zidane voor afscheidnemende Iniesta

    De Clasico begon met een valse noot, omdat Real Madrid weigerde om een erehaag te vormen voor landskampioen Barcelona. Na de match toonde Zinedine Zidane wel zijn respect voor Andres Iniesta. De coach van Real Madrid wachtte in de spelerstunnel tot de festiviteiten op het veld voorbij waren. Daarna gaf hij de afscheidnemende Iniesta een warme knuffel.

    De 238e Clasico had niet veel belang meer voor het kampioenschap, want Barcelona had de titel al op zak. Toch was de intensiteit groot in de match tussen de eeuwige Spaanse rivalen. De partij eindigde op 2-2, waarna Barcelona de landstitel met zijn fans kon vieren.

    In de spelerstunnel wachtte Zinedine Zidane geduldig tot de festiviteiten voorbij waren. De Fransman had nog een warme knuffel in petto voor Andres Iniesta, die Barcelona en de Spaanse competitie na dit seizoen vaarwel zegt.