• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Zelfs O'Sullivan kan deze pot van Williams niet geloven

  Mark Williams kreeg lof van Ronnie O'Sullivan.

  Mark Williams heeft tijdens de halve finales op het WK snooker enkele heerlijke ballen gepot, maar zijn "plant" in het 25e frame sloeg iedereen met verstomming, zelfs Ronnie O'Sullivan.

  Aan het begin van het 25e frame leek er voor Mark Williams niet meteen een haalbare rode bal klaar te liggen, maar de Welshman toverde een verbluffende "plant" uit zijn keu, waarbij je een rode bal pot via een andere rode bal.

  Zelfs Ronnie O'Sullivan, die na zijn uitschakeling in het commentaarhokje zit, wist niet wat hij zag. "Dat was echt ongelooflijk. Ik dacht: "Wat voor shot gaat hij nu spelen? Hij laat een lange rode bal liggen." En dan deed hij zoiets. On-ge-looflijk!"