• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: LeBron James beslist het alweer met een buzzer beater

  LeBron James legt aan voor het beslissende punt.

  Er staat momenteel geen maat op LeBron James in de play-offs van de NBA. Vannacht zette hij "at the buzzer" Cleveland op een 3-0-voorsprong tegen Toronto.

  De Toronto Raptors, nochtans het eerste reekshoofd in de Eastern Conference, kijken na 3 wedstrijden tegen Cleveland tegen een droge 3-0-achterstand aan. Nadat LeBron James zijn team al naar de zege geleid had in de eerste twee matchen in Toronto gingen de Raptors nu ook in Cleveland voor de bijl.

  James was met 38 punten, 6 rebounds, 7 assists en 3 steals weer niet af te stoppen. "King James" besliste bovendien de wedstrijd door in de slotseconde de bal via het bord binnen te mikken.

  De Cavs moeten nu nog één duel winnen om zich te plaatsen voor de finale in het Oosten. De volgende match tegen de Raptors is maandagnacht in Cleveland.

  Tweede beslissende buzzer beater

  Het is niet de eerste keer deze play-offs dat LeBron James een wedstrijd beslist met een buzzer beater. Dat deed hij ook al in de eerste ronde tegen Indiana, toen hij in de vijfde wedstrijd een driepunter binnen knalde in het absolute slot van de match.

  Ook Boston wint derde match

  In de andere halve finale staan ook de Boston Celtics op een 3-0-voorsprong. Na twee nederlagen in Boston mocht Philadelphia het nu eens thuis proberen, maar de jonge Sixers beten opnieuw in het zand. Belinelli dwong nog wel verlengingen af. Daarin hadden de Celtics en vooral Al Horford het laatste woord: 98-101.