• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: knappe dribbel van Carrasco (die eindelijk eens kan winnen)

  Yannick Carrasco rolde de bezoekende defensie moeiteloos op.

  Onder het oog van bondscoach Roberto Martinez heeft Yannick Carrasco zijn Chinese ploeg aan een eerste overwinning geholpen. De Rode Duivel pikte een goaltje mee en schudde ook een knappe dribbel uit zijn sloffen.

  Veel spelvreugde had Yannick Carrasco nog niet beleefd in zijn eerste maanden bij Dalian Yifang, want in de eerste 8 wedstrijden kon het team geen enkele keer winnen. Uitgerekend tegen topclub Guangzhou Evergrande was het eindelijk prijs.

  Halfweg de eerste helft opende Mushekwi de score voor Carrasco en co. De Rode Duivel verdubbelde vlak voor de rust de score vanaf de stip met zijn derde doelpunt van het seizoen. In de slotfase legde Wang de 3-0-eindstand vast na knap voorbereidend werk van Carrasco.