• home
 • video
 • pas verschenen

  Terug van weggeweest: Neymar revalideert weer bij PSG

  Neymar heeft de hoop op het WK nog niet opgegeven.

  Superster Neymar (26) heeft zijn vaderland Brazilië weer eventjes ingeruild voor Frans grondgebied. Twee maanden na zijn operatie aan zijn rechtervoet revalideert Neymar weer bij PSG.

  Neymar werkt al een tijdje een race tegen de klok af om fit te geraken voor het WK. Twee maanden na zijn operatie aan zijn voet en 40 dagen voor het WK liet de Braziliaan zich weer zien bij zijn club PSG.

  De Franse kampioen verspreidde op Twitter foto's en een filmpje van een revaliderende Neymar, die normaal geen risico's zal nemen en dit seizoen dus niet meer zal spelen bij de Franse club. Zaterdag kan hij wel deelnemen aan het kampioenenfeest van PSG.

  PSG laat een zwoegende Neymar zien: