• home
 • video
 • pas verschenen

  IJshockeyspeler krijgt waarschuwing voor likken

  Brad Marchant wordt toegesproken door een scheidsrechter.

  Brad Marchand, ijshockeyspeler bij de Boston Bruins, maakt zich niet echt populair in de NHL, de Noord-Amerikaanse ijshockeycompetitie. Marchand heeft van de NHL een waarschuwing gekregen, omdat hij al twee tegenstanders heeft gelikt tijdens een wedstrijd.

  Dat het er hard aan toegaat in ijshockey is zacht uitgedrukt, maar van het gedrag van Brad Marchand zult u toch opkijken. De aanvaller van de Boston Bruins heeft de laatste tijd de gewoonte om tegenstanders te likken.

  Marchant had het al gedaan met Leo Komarov van de Toronto Maple Leafs in de eerste ronde van de play-offs. En nu sloeg hij ook toe bij Ryan Callahan van de Tampa Bay Lightning in de tweede ronde van de play-offs.

  De NHL heeft Marchand nu gewaarschuwd. Als hij zijn "likgedrag" nog een keer herhaalt, dan wordt hij geschorst en mag hij een flinke boete verwachten. Marchand zei na de match tegen Tampa Bay dat Callahan hem vier keer had geslagen.

  Bekijk de twee momenten van Marchand