• home
 • video
 • pas verschenen

  Steven Gerrard is de nieuwe coach van de Glasgow Rangers

  Steven Gerrard als Liverpool-speler.

  De Rangers hebben na het ontslag van Graeme Murty niet lang zonder coach gezeten. De Schotse club heeft een akkoord van 3 jaar gesloten met Liverpool-boegbeeld Steven Gerrard.

  Maandag kreeg Graeme Murty de bons. De Rangers hadden in het weekend met 5-0 verloren van grote rivaal Celtic, dat meteen de landstitel op zak stak. De 43-jarige coach kreeg de rekening gepresenteerd.

  Lang heeft de zoektocht naar een opvolger niet geduurd. De naam van Steven Gerrard circuleerde al snel in de geruchtenmolen. Vandaag is bekendgemaakt dat de voormalige Liverpool-middenvelder effectief de Rangers zal gaan leiden. Er moeten dit seizoen nog 3 wedstrijden gespeeld worden in de Schotse competitie.

  Steven Gerrard stopte 2 jaar geleden met voetballen. Hij krijgt een contract voor 3 jaar en zal dus de handschoen opnemen tegen Brendan Rodgers, nu coach van Celtic en vroeger de trainer van Gerrard in Liverpool. Voor Gerrard wordt het zijn debuut als coach.

  Tweets: