• home
 • video
 • pas verschenen

  POLL: 70% van Sporza-surfers wil VAR invoeren in Champions League

  De VAR zorgt niet alleen in ons land voor commotie.

  Zowel in Real-Bayern dinsdag als in Roma-Liverpool gisteren ging de (ontbrekende) videoref over de lippen bij een aantal spelbepalende fases. Wij vroegen de mening van onze surfers: een grote meerderheid pleit voor een snelle invoering van de VAR in de belangrijkste clubcompetitie ter wereld.

  In Real-Bayern (2-2) zag scheidsrechter Cakir de handsbal van Marcelo in de 16 niet, wat Bayern een penalty had kunnen opleveren.

  En Roma zag zich gisteren tegen Liverpool 2 strafschoppen door de neus geboord: eentje omdat de grensrechter onterecht buitenspel van Dzeko had gezien en eentje toen Alexander-Arnold een gemaakte goal van El Sharaawy met de hand tegenhield. Weer had de ref niets gezien.

  POLL: Volgend jaar nog geen VAR in de Champions League...

  1) Onzin. Dringend invoeren is de boodschap - 71% 
  2) Terecht. Het systeem staat nog niet op punt - 29 %

  Aantal stemmen: 11.277