• home
 • video
 • pas verschenen

  Zoals Zlatan: Amerikaan scoort met volley vanaf middenveld

  Kenney Walker heeft net een prachtdoelpunt gemaakt.

  Voetbal, of soccer zoals de Amerikanen zeggen, is niet meteen de grootste sport in de Verenigde Staten, maar ze maken er wel prachtdoelpunten. Na de volley van Zlatan Ibrahimovic is er nu die van Kenney Walker.

  Volley vanaf 40 meter

  Kenney Walker is een middenvelder van de Amerikaanse tweedeklasser FC Cincinnati. Vorig weekend had hij een geniale ingeving tegen de Canadezen van Ottawa Fury. Hij knalde vanaf zo'n 40 meter knap binnen met een volley.

  Zoals Zlatan

  Een maand geleden maakte Zlatan Ibrahimovic een gelijkaardig doelpunt in Amerika. Met een magistraal afstandsschot luisterde de Zweedse topspits zijn debuut bij LA Galaxy op.