• home
 • video
 • pas verschenen

  Robbe Vandeweyer wordt 7e Belg in kern bij Lindemans Aalst

  Aalst haalde de Final Four, waarbij het verloor van Maaseik.

  Volleybalclub Lindemans Aalst heeft zich versterkt met Robbe Vandeweyer, de 23-jarige receptie-hoekspeler komt over van VDK Gent. Laszlo De Paepe (21), die vorig jaar van Gent kwam, verlengde.

  Aalst heeft een Belgisch plan. Met spelverdeler Seppe Van Hoyweghen (17), die zijn goeie prestaties in de play-offs beloond weet met een vaste stek in de A-kern volgend seizoen, zit de eersteklasser al aan 7 Belgen onder contract.

  "Lindemans Aalst blijft dus trouw aan zijn ingeslagen weg om met meer Belgen op het veld te staan", luidt het bij de halvefinalist van de Final Four. "Ondertussen werkt de sportieve cel voort aan de uitbouw van het team voor komend seizoen."