• home
 • video
 • pas verschenen

  Marcelo geeft handsbal toe: "Het was een penalty"

  Na een voorzet van Kimmich raakt Marcelo de bal met zijn linkerhand.

  Bayern München had gisteravond een strafschop verdiend in de halve finales van de Champions League. Dat geeft Real-verdediger Marcelo grif toe. Zijn handsbal werd niet opgemerkt door de wedstrijdleiding.

  "Ik zou liegen als het er geen was"

  Real en Bayern gingen gisteren na een vermakelijke eerste helft rusten met 1-1 op het bord. Het had ook 1-2 kunnen zijn. Net voor de pauze stopte Marcelo een voorzet van Kimmich foutief af. Hij beroerde de bal met zijn linkerhand.

  "Penalty", schreeuwden ze bij Bayern, maar de scheidsrechter verroerde geen vin en een videoref was er niet.

  "Ik zou liegen als ik zou zeggen dat de bal mijn hand niet raakte", sprak Marcelo achteraf. "En als hij mijn hand raakte, was het er wel een. Maar ik wil niet over de arbitrage praten. Ze maken ook fouten tegen ons, dat is nu eenmaal zo."

  Bayern koopt er niets mee. De wedstrijd eindigde op 2-2. Dankzij de zege in de heenmatch (1-2) speelt Real voor de derde keer op een rij de finale van het miljoenenbal.