• home
 • video
 • pas verschenen

  Roma-spelers steunen Liverpool-fan in coma

  0 / 0
  Het was een opvallend beeld op de training van Roma aan de vooravond van de CL-clash tegen Liverpool. Alle spelers droegen een shirt met het opschrift "Forza Sean". Sean Cox is de Liverpool-fan die zwaar werd toegetakeld in relletjes met Roma-heethoofden.

  Woensdag staat de return tussen Roma en Liverpool op het programma. Voor de heenwedstrijd kreeg Sean Cox enkele rake klappen, de fan van Liverpool ligt nog in een kunstmatig coma. Twee Italianen werden voor die actie aangehouden.

  Om hun steun te betuigen trainden de spelers van Roma, onder wie Radja Nainggolan, in een shirt met het opschrift "Forza Sean". Dat had ook Jürgen Klopp gezien. "Ik denk dat het een mooi gebaar is van Roma", zei de coach van Liverpool.

  Foto's van de actie: