• home
 • video
 • pas verschenen

  Maradona krijgt dan toch nog een kans bij Al-Fujairah

  Het rapport van Maradona: 11 zeges, 11 puntendelingen.

  Diego Maradona keert drie dagen na zijn ontslag alweer terug bij Al-Fujairah in de Verenigde Arabische Emiraten. De Argentijnse coach had de doelstelling niet gehaald, maar krijgt nog een kans van het bestuur.

  Al-Fujairah naar de hoogste afdeling loodsen in de Verenigde Arabische Emiraten. Dat was de duidelijke doelstelling voor Diego Maradona. De 57-jarige voetballegende bleef 22 wedstrijden ongeslagen met zijn team, maar een derde stek was onvoldoende. 

  Drie dagen na zijn ontslag komt het bestuur van al-Fujairah terug op zijn stappen. Maradona krijgt nog een kans om het team via de play-offs naar de eerste klasse te leiden.

  Tweet: