• home
 • video
 • pas verschenen

  Benteke na minder seizoen: "Wil bij Crystal Palace blijven"

  Benteke kon eindelijk nog eens scoren afgelopen weekend.

  Christian Benteke vond dit seizoen nog maar drie keer de weg naar doel. De Belgische spits hoopt toch dat Crystal Palace op hem blijft rekenen. "Vorig jaar was ik top, dit jaar niet. Ik wil volgend seizoen nog eens proberen om mijn beste niveau hier te halen."

  Christian Benteke beleeft een moeilijk seizoen bij Crystal Palace en dreigt naast een selectie voor het WK te grijpen. Afgelopen weekend zette hij toch een bescheiden stap in de goeie richting door als invaller vanaf de stip de 5-0 te scoren.

  Zijn toekomst bij Palace lijkt door zijn magere doelpuntenaantal ook lang niet zeker, maar zelf weet de Belg wel wat hij wil. "Ik heb hier nog een contract tot 2020, dus ik wil hier blijven", vertelde hij aan Britse media. "Ik zal met de voorzitter gaan praten om te kijken wat de club met mij van plan is."

  Vorig seizoen draaide het vlotter. Toen maakte Benteke 15 goals. "Vorig seizoen hebben ze hier de beste Benteke gezien. Ik wou dit seizoen graag nog beter doen, maar het is helaas anders gelopen. Maar ik wil volgend jaar graag een nieuwe kans."