• home
 • video
 • pas verschenen

  Vreven verlaat NAC Breda: "We zaten niet 100% op 1 lijn"

  Stijn Vreven neemt afscheid van NAC Breda.

  NAC Breda heeft zich vandaag zo goed als verzekerd van het behoud in de Eredivisie. Coach Stijn Vreven greep dit moment aan om zijn vertrek aan te kondigen. "Ik ga straks kijken wat er op mijn pad komt en als er niks komt, dan ga ik in de wachtkamer zitten."

  Na de 3-0-zege tegen Heerenveen bedankte NAC-coach Stijn Vreven uitgebreid de supporters. "Ik zou het geen ereronde noemen, ik wou gewoon de supporters bedanken voor hun steun", zegt Vreven aan de NOS.

  "In principe was dit mijn afscheid. We zullen deze week communiceren waarom ik vertrek. Dit besluit is in onderling overleg genomen, we zaten niet 100 procent op één lijn. Ik heb een fantastische tijd gehad hier en goed gepresteerd. Ik ga via de grote poort naar buiten."

  "Ik vind dat ik mijn doelen bereikt heb. Ik kreeg anderhalf jaar om te promoveren. Dat is gelukt en nu hebben we ook zo goed als het behoud bewerkstelligd. Het is een mooi verhaal geworden voor mij."

  "Ik denk dat elke trainer die voor NAC heeft mogen werken, weet dat dat een speciaal gevoel is. Ik zal bij een heel mooie club moeten terechtkomen om dit te evenaren. Dat zeg ik niet om te slijmen NAC Breda is de supporters. Die zorgen ervoor dat je elke dag zin hebt om te werken."

  "Ik heb nog met geen enkele ploeg gesproken"

  Onze Nederlandse collega wou weten waar de toekomst van Vreven lag, in België of in Nederland? "Mijn toekomst? Ik ga alle opties bekijken. Het is nu ook nog niet aan de orde. Ik heb nog met geen enkele club gesproken, niemand weet dat ik wegga."

   

  "Ik ga straks kijken wat er op mijn pad komt en als er niets komt, dan ga ik in mijn wachtkamer zitten. Na dit verhaal sta ik niet meer voor alles open. Ik ben heel trots dat ik hier anderhalf seizoen heb mogen werken."