• home
 • video
 • pas verschenen

  RSCA-voorzitter Coucke twittert opmerkelijke goals van aanwinst Abazaj

  Abazaj met de 2-0: een opvallende vrije trap.

  Kristal Abazaj scoort aan de lopende band voor FC Luftëtari. Volgend seizoen speelt de Albanees voor Anderlecht en daar is Marc Coucke maar wat blij mee. De voorzitter van Anderlecht heeft op zijn Twitter-pagina twee mooie doelpunten van Abazaj gedeeld.

  Twee weken geleden kondigde Anderlecht aan dat het de 21-jarige Kristal Abazaj een contract voor volgend seizoen heeft laten tekenen. De Albanees wordt als een van de grootste talenten in zijn land beschouwd.

  Dat Abazaj kan voetballen, staafde Marc Coucke gisteren aan de hand van twee videotweetjes. Ter info: Abazaj staat met zijn huidige team FC Luftëtari op de 3e plaats in de Albanese hoogste klasse. Gisteren won de club met 2-0 van subtopper Flamurtari.

  "Houd nog iets over voor volgend seizoen, Kristal!"