• home
 • video
 • pas verschenen

  Dutoit bedankt supporters voor steun na botsing

  William Dutoit werd gisteren van het veld gedragen.

  William Dutoit houdt geen ernstige blessure over aan zijn pijnlijke botsing van gisteravond op het veld van STVV. De doelman van KV Oostende gelooft in een snelle comeback. "Ik zal snel terugkeren, tot binnenkort", schreef Dutoit op Twitter.

  Na een botsing met ploegmaat Bushiri werd Dutoit minutenlang verzorgd op het veld. Hij kreeg een nekbrace om en werd van het veld gedragen. Een scan in het ziekenhuis bracht geen zware blessure aan het licht.

  "Ondanks de teleurstelling van het resultaat en de pijn van de botsing gaat het vandaag beter met mij", richt Dutoit zich tot de supporters. "Bedankt voor jullie boodschappen en steun."

  "Een speciale dank aan alle aanwezige supporters gisteren. Ik besef vandaag nog meer waarom ik van jullie houd!. Jullie gaven mij de kracht om op te staan, maar de dokter raadde me dit af. Ik zal snel terugkeren, tot binnenkort."