• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: LeBron James duwt tegenstander tegen parket

  Lance Stephenson zit LeBron James de hele match op de huid.

  In de play-offs van de NBA heeft vicekampioen Cleveland een pak voor de broek gekregen in Indianpolis. LeBron James kreeg het flink op zijn heupen en duwde zijn tegenstander tegen het parket. Zondag speelt hij met de Cavs een zevende en beslissende wedstrijd.

  Na een glansprestatie in de vijfde wedstrijd had LeBron James het heel wat moeilijker op verplaatsing bij de Pacers. Lance Stephenson zat hem de hele wedstrijd op de huid.

  Toen zijn team op het einde van het derde kwart 23 punten in het krijt stond, vond James het welletjes. Stephenson kreeg een duwtje en de Pacer ging gewillig tegen het parket.

  Voor James was de wedstrijd afgelopen. In het vierde kwart bleef de sterspeler op de bank. Cleveland verloor met  zware cijfers (121-87) en moet zondag vol aan de bak in de zevende en beslissende wedstrijd.

  Uitblinker van de zesde wedstrijd tussen Indiana en Cleveland was Victor Oladipo. De Pacer maakte 28 punten, plukte 13 rebounds en deelde 10 assists uit. James moest tevreden zijn met 22 punten.

  James laat zich vangen door Stephenson:

  James overklast Stephenson met een dunk:

  Eerste ronde play-offs: uitslagen van vrijdag

  Eastern Conference:

  • Washington - Toronto 92-102
   Toronto wint met 4-2.
  • Indiana - Cleveland 121-87
   Het staat 3-3 gelijk.

  Western Conference:

  • Utah - Oklahoma City 96-91
   Utah wint met 4-2.