• home
 • video
 • pas verschenen

  Mitrovic doet het weer voor Fulham

  Denis Odoi (l) en Aleksandar Mitrovic (tweede van links) zijn dolblij met de 2-1.

  In Engeland staan Denis Odoi en Fulham weer een stap dichter bij promotie naar de Premier League. Met dank aan Aleksandar Mitrovic. De aanvaller maakte gisteravond zijn 12e doelpunt in 13 matchen.

  Fulham kreeg Sunderland over de vloer in Craven Cottage. Het ex-team van Simon Mignolet staat helemaal onderaan in de Engelse tweede klasse, maar gisteravond kwam het wel op voorsprong. Joel Asoro klopte Odoi en zijn maats met een laag schot.

  Net voor de rust bracht Chelsea-huurling Lucas Piazon Fulham langszij. Een kwartier voor tijd achtte Aleksandar Mitrovic het moment rijp om de match te beslissen. Met een kopbal richting verste paal hield de Servische aanvaller de 3 punten thuis.

  Mitrovic kan bij Fulham mooie cijfers voorleggen. In 13 matchen heeft hij al 12 keer gescoord voor het team. Fulham leent Mitrovic van het Premier League-team Newcastle United.

  In het klassement van het Championship wipt Fulham (tijdelijk) over Cardiff naar de tweede plaats. Het team van KVK-eigenaar Vincent Tan komt vanmiddag nog in actie.