• home
 • video
 • pas verschenen

  KV Mechelen strikt Castro (35): "Project sprak me enorm aan"

  De nieuwe doelman van KV Mechelen.

  KV Mechelen heeft Bram Castro een contract voor twee seizoenen aangeboden. De 35-jarige doelman komt over van Heracles. "Welke speler wil niet in zo'n ambiance spelen?"

  Bij KV Mechelen lijkt doelman Colin Coosemans andere oorden op te zoeken, maar de degradant heeft met Bram Castro (35) al een ervaren keeper aangetrokken. Castro komt over van Heracles en tekende voor twee seizoenen.

  "Het sportieve project dat de directie hier aan het uittekenen is, sprak mij enorm aan. Uiteraard ken ik KV Mechelen nog van toen ik in België voetbalde. En dan kom je ook automatisch uit bij al die fantastische supporters", vertelt de ex-speler van onder meer Genk en STVV op de KVM-site.

  "De sfeer waarin je op het veld staat, heeft een invloed op de teamprestaties. Als je in zo’n ambiance mag spelen, dan is dat geweldig. Welke speler wil dat niet?"

  Het doel van KVM is alvast duidelijk: zo snel mogelijk weer naar de Jupiler Pro League. "Druk zal er altijd zijn op dit niveau. Uiteindelijk weet je: als je topsporter voel je altijd druk. Dat kan ook mooi zijn: je speelt voor een prijs. En eerlijk: ergens brengt die druk het beste van jezelf naar boven.”