• home
 • video
 • pas verschenen

  Win het Antwerp-boek "Liefdevolle kleuren"

  Oud-spelers Franky Dekenne en Darko Pivaljevic leverden elk een bijdrage aan het boek en blikken vol weemoed terug: "De ogen van Antwerp-fans stralen als ze over de club spreken." Sporza geeft 10 exemplaren weg. Speel mee en win.

  Het boek 'Liefdevolle Kleuren' beschrijft de magie van Royal Antwerp FC, de ziel en het hart van de club. Met getuigenissen van superfans als Erik Van Looy, Guido Belcanto, Tourist LeMC, Luk Wyns en Lucas den Bompa, van ex-coryfeeën als Darko Pivaljevic, Franky Dekenne en Walter Meeuws, van trouwe clubmensen als Paul Bistiaux.

   

  Sporza geeft 10 exemplaren weg. Geef het juiste antwoord op de prijsvraag en met een beetje geluk bent u bij de winnaars.

   

  Speel mee en win

  Franky Dekenne: Franky Dekenne: "Ik heb hier een prachtige periode meegemaakt"

  Darko Pivaljevic: "De fans van Antwerp zijn uniek. Hun ogen stralen als ze over de club spreken"