• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: Club-huurling pakt uit met ongelooflijke lob

  Riley McGree oogst applaus in de Australische A-League.

  De passage van de jonge Australiër Riley McGree bij Club Brugge was (nog) geen hoogvlieger. In de Australische competitie maakt de 19-jarige middenvelder van de Newcastle Jets wel grote sier. Zijn doelpunt tegen Melbourne City gaat de wereld rond. McGree scoorde met een achterwaartse lob.

  "Echt zo bedoeld"

  Het fabelachtige doelpunt van Riley McGree gaat de wereld rond. "Ik denk dat ik het echt wel zo bedoeld heb", tweet de jonge speler, die lof oogst op de sociale media. Van broodheer Club Brugge en van vele anderen.

  Uitgeleend door Club Brugge

  Club Brugge haalde Riley McGree vorig jaar als een wissel op de toekomst. De jonge middenvelder sprokkelde bij blauw-zwart speelminuten bij de beloften, voor de A-ploeg was het nog te vroeg.

  In afwachting trok McGree begin dit jaar opnieuw naar Australië. Daar voetbalt hij nu op huurbasis bij de Newcastle Jets. En dat verloopt uitstekend. Twee weken geleden scoorde hij 3 keer tegen Central Coast (8-2), vandaag maakte hij een werelddoelpunt tegen Melbourne City (2-1).

  Zien we McGree binnenkort terug in Brugge met de FIFA Puskas Award op zak?