• home
 • video
 • pas verschenen

  De Roeck: "Waasland-Beveren? Ook alleen in de krant gelezen"

  Bij welke club zien we Jonas De Roeck terug?

  Staat Jonas De Roeck volgend seizoen aan het roer bij Waasland-Beveren? "Daar kan ik niks over zeggen. Uit respect voor collega Sven Vermant wil ik er ook niets over zeggen", reageert de jonge coach bij Sporza.

  "Er zijn enkele pistes"

  In Sint-Truiden is het voor Jonas De Roeck bijna afgelopen. Het Belang van Limburg kopte gisteren: "Waasland-Beveren aast op De Roeck."

  "De voetbalwereld is een kleine wereld. We zullen de komende weken zien welke opties ik krijg. Er zijn enkele pistes", geeft de 38-jarige coach mee aan onze reporter.

  Is er ook een piste-Waasland-Beveren? "Daar kan ik niks over zeggen. Ik heb het ook enkel in de krant gelezen", antwoordt De Roeck. "Uit respect voor collega Sven Vermant wil ik er ook niets over zeggen."

  De Roeck laat alle opties open. "Ik ben nog lang niet volleerd als hoofdcoach. Als ik als T2 kan bijleren van een ervaren trainer zal ik dat zeker bekijken en misschien zelfs overwegen."

  "Pint drinken met Custovic"

  Dit weekend staat Jonas De Roeck met STVV tegenover het KV Oostende van Adnan Custovic. Hij moet opstappen aan de kust.

  "Ik kan zijn ontgoocheling begrijpen. Na de match zullen we samen een pint drinken", belooft De Roeck.

  In groep B van Play-off II volgt STVV na 5 speeldagen op 4 punten van leider Lokeren. De Roeck: "We hebben de situatie nog in eigen handen. We spelen op de laatste speeldag nog thuis tegen Lokeren. Als we dit weekend van Oostende winnen, zijn we zeker nog in de running."