• home
 • video
 • pas verschenen

  De dolle avond van Diego Simeone: gek van woede én van vreugde

  Simeone moest het grootste deel van de match toekijken vanuit de tribune.

  Diego Simeone is een vurige coach. Dat bleek nog maar eens tijdens Arsenal - Atletico. Hij ging volledig door het lint na een fout op een van zijn mannen. In de tribune ijsbeerde hij de kilometers bij elkaar. De gelijkmaker van Griezmann smaakte dubbel zo zoet.

  Woeste Simeone naar de tribune verwezen

  Na amper tien minuten komen de Madrilenen al met tien man te staan. Dat blijkt net iets te veel voor de zenuwen van Diego Simeone. Zeker nadat niet veel later ook een stevige fout gemaakt wordt op een van zijn spelers. Hij wordt prompt naar de tribunes gestuurd.

  Een 'kopstoot' om het doelpunt van Griezmann te vieren

  IJsberend worstelt hij zich door de match. Na de goal van Griezmann deelt hij zijn vroegde met iemand uit de eigen rangen op een bijzondere manier. "Het lijkt wel een kopstoot", zegt Yannick Ferrera. 

  Zo vader, zo zoons

  Nu. Als u denkt dat Diego de goals van zijn ploeg uitbundig viert, kijk dan maar eens naar zijn zonen. 

  Het doelpunt van Lacazette: 1-0

  Het doelpunt van Griezmann: 1-1