• home
 • video
 • pas verschenen

  VIDEO: LeBron James gaat uit zijn dak na buzzer beater

  LeBron James mag zichzelf op de borst kloppen.

  Sterspeler LeBron James (Cleveland) heeft vannacht het spektakel verzorgd in de play-offs van de NBA. In de slotseconden tegen Indiana pakte hij uit met een blok en een buzzer beater. Het publiek smulde.

  1) Het blok van James

  Met nog 10 seconden op de klok staat het 95-95 gelijk in Cleveland - Indiana. Victor Oladipo wil de zege mee naar huis nemen voor de bezoekers, maar daar denkt LeBron James anders over. Hij blokt de lay-up prima af.

  2) De buzzer beater van James

  De klok geeft nog 3 seconden aan. LeBron James vraagt de bal en krijgt hem ook. De ster van de Cavs houdt de zege thuis met een driepunter in de allerlaatste seconde. Cleveland wint met 98-95 en staat 3-2 voor in de play-offs. Wie vier keer wint, stoot door.

  3) Het publiek wordt gek

  Het publiek veert massaal recht na het kunstje van LeBron James. De topper klopt zichzelf op de borst. Met 44 punten, 10 rebounds en 8 assists kroont hij zich andermaal tot man van de match.