• home
 • video
 • pas verschenen

  Batshuayi maakt zijn borst (letterlijk) nat om fit te raken voor WK

  Batshuayi geeft zijn Russische WK-droom nog niet op.

  Een zware enkelblessure heeft een schaduw geworpen over de WK-kansen van Michy Batshuayi, maar de Rode Duivel doet er alles aan om nog op tijd fit te raken. Dat bewijst een filmpje op zijn instagram-account.

  Batshuayi was zeker van een plekje in de selectie van Roberto Martinez voor het WK in Rusland, tot hij in de slotminuten van de Rivierderby tegen Schalke 04 uitviel met een zware enkelblessure.

  Het seizoen bij Borussia Dortmund was voorbij, maar de aanvaller mag nog dromen van het WK, al wordt het een race tegen de tijd. Op instagram toont Batshuayi in elk geval dat hij hard werkt om speelklaar te raken.

  Batshuayi werkt in het zwembad aan zijn terugkeer: