• home
 • video
 • pas verschenen

  Basketbalspeler daagt Drake uit, maar hij bijt in het zand

  Drake zit altijd op de eerste rij in Toronto.

  Tijdens een wedstrijd van zijn favoriete team Toronto Raptors heeft rapper Drake het aan de stok met gekregen met een speler van de tegenpartij. John Wall van de Washington Wizards zei hem dat het de laatste thuismatch van Toronto zou worden in de play-offs. Hij kreeg ongelijk.

  Rondje bekvechten

  Drake is een fervente fan van de Toronto Raptors. Tijdens de thuiswedstrijden van het NBA-team zit de rapper altijd op de eerste rij.

  Gisteravond kwamen de Washington Wizards op bezoek voor hun vijfde duel in de play-offs. Tijdens een time-out kreeg Drake een boodschap van John Wall. "Ik kom hier niet meer terug", sprak de Wizards-speler en vriend van de rapper.

  Drake maakte zich op voor een rondje bekvechten en haalde zijn gram. De Raptors wonnen de vijfde wedstrijd met 108-98.

  In de tussenstand staat het nu 3-2 in het voordeel van de Canadezen. Een nieuwe wedstrijd in Toronto is dus toch niet uitgesloten. Tenzij de Raptors van Drake morgen winnen in Washington. Dan hoeft Wall sowieso niet terug te keren naar Toronto.

  Drakes hitsingle God's Plan: